Portfolio

Professionele websites, responsief voor mobiele toestellen en zelf aanpasbaar met een flexibel CMS. We verzamelden een hand vol realisaties uit ons portfolio.

100% klantentevredenheid, 12+ jaar ervaring

Webdesign HairAffairs

Responsive website
met eenvoudig CMS

— Hair Affairs

Webdesign en grafisch ontwerp met een no-nonsense & persoonlijke aanpak. op zoek naar een professionele maatwerk website met CMS, of grafisch ontwerp? Website laten maken in Limburg, Atwerpen of {plaatsnaam}? Wij hebben meer dan 10 jaar ervaring.

www.hairaffairs.be

Website ontwikkelen voor Ardor

Full Option webdesign
en -development

— Ardor

We bouwden een volledig responsive website op basis van ons eigen framework ´Fibr´. Op die manier konden we een lightweight opbouw en een gebruiksvriendelijke interface garanderen. Daarnaast integreerden we een op maat gemaakt klantensysteem en koppelden we deze website met ons wysiwyg CMS. Ook SEO kreeg de nodige aandacht. De website van Ardor is een typisch voorbeeld van wat een website hoort te zijn: Goed te vinden in Google, Optimale conversie, èn verscheidene modules waardoor de website werk uit handen van de eigenaar neemt. win-win!

www.ardor.be

Webdesign voor Faipa

Webdesign met
een luxueuze toets

— Faipa

Wij kregen de eer om als eerste webdesignbureau in België een website te creëren voor een officiële dealer van het Italiaanse bedrijf Faipa. Hair Affairs in Wellen mag zich benoemen tot eerste vertegenwoordiger van dit hippe en kwaliteitsvolle merk in kappersproducten. De producten van Faipa zijn exclusief en worden niet online verkocht. Daarom bestond de opdracht er uit om het bedrijf en hun productgamma op een uitnodigende manier weer te geven, zodat geïnteresseerde klanten via een persoonlijke aanpak verder geholpen kunnen worden.

www.faipa.be

Webshop voor baggoo

Een trendy OpenCart webwinkel

— Baggoo

Voor deze klant ontwikkelden we een webshop met alles er op en er aan! We gebruikten OpenCart als basis. Zo had deze klant een zeer gemakkelijk beheersysteem wat betreft administratie en boekhouding. En wij konden onze gang gaan met een pixel-perfect design. Uiteraard werd alles volledig responsive opgebouwd, heeft de site cleane SEO-friendly url´s, en heeft alles een fancy maar gebruiksvriendelijke interface gebaseerd op de huisstijl die wij ook voor onze rekening namen.

www.baggoo.be

Website voor DePauze

Op maat ontworpen website

— De Pauze

De site van De Pauze in Tongeren kreeg een grote opfrissing! Zowel technisch als visueel hebben we heel wat zaken aangepakt. een trendy lay-out vormde de basis, afgewerkt met een gebruiksvriendelijk CMS, en natuurlijk was SEO het belangrijkste aspect. De site wordt nu perfect weergegeven op iedere resolutie, en bovendien is hij nu goed vindbaar in Google. De site is supergemakkelijk te beheren door het wysiwyg content management system.

www.depauze.be

Webshop voor Beestig

Een fancy webshop met tal van features.

— Beestig

Voor Beestig ontwierpen we een werkelijk full-option webwinkel! We gebruikten OpenCart als Basis en perfectioneerden dit CMS met verschillende op maat gecodeerde oplossingen zoals een blog, mailchimp integratie, custom image zooming,... Uiteraard werd deze shop volledig responsive opgebouwd. De site heeft een fancy maar gebruiksvriendelijke interface gebaseerd op het logo en de huisstijl die wij ook voor onze rekening namen.

www.beestig.co
spacer

Meer weten over onze aanpak?

Heb je een concrete vraag?

Vraag je gratis offerte aan