herkenbaar webdesign

ONLINE ONDERNEMEN GEMAKKELIJK MAKEN.

Docom, <herkenbaar/>
dat is eigenlijk hetzelfde!

Waarom we als online communicatiebureau (Docom) nóg een site opzetten met onze diensten? Eigenlijk is het simpel: Door onze ervaring hebben we intussen een hele waaier aan diensten, en met deze website willen we de meest "pure" versies van onze diensten aanbieden aan vaste duidelijke tarieven, zonder zever. Waar we bij Docom meer bezig zijn met intensieve en gespecialiseerde werken zoals personalisatie, automation en branding, focussen we ons hier op de basis, de essentie. Op die manier willen we het voor starters en KMO's héél gemakkelijk maken om te starten met online ondernemen. En als je klaar bent om een stapje verder te gaan, dat kan! Onze <herkenbare/> creaties zijn steeds uitbreidbaar, en klaar voor meer... Dan staan we bij Docom voor je klaar!

herkenbaar webdesign

Vaste prijzen... Hoe!?

Wel, we zijn gewoon erg duidelijk over wat al dan niet inbegrepen is in de prijs. Het zijn dan ook nog eens scherpe tarieven die we kunnen hanteren doordat we veel van onze processen gestroomlijnd hebben. Op die manier gaan we erg efficiënt te werk, en kunnen we de beste resultaten garanderen. Benieuwd? Check onze diensten en oordeel zelf.

Diensten
spacer

Gestroomlijnde
Processen, WTF?

We Halen het een aantal keren aan in onze teksten: "We hebben processen gestroomlijnd". Maar wat houdt dat dan in? Wel, ondertussen hebben we het punt bereikt dat wij tamelijk goed kunnen inschatten wat er van ons verwacht wordt. Maar niet alleen dat, er zijn ook steeds een aantal vaste stappen die terugkomen bij het werk dat we doen. Laat het nu net die terugkerende vaste stappen en verwachtingen zijn, die wij dankzij onze (hiervoor speciaal ontwikkelde) systemen met slechts enkele klikken kunnen realiseren. Zo besparen we tijd, véél tijd! En jij dus geld...

En het gaat nog verder dan dat.

Mogen we even cru zijn? Dit is het punt waar vele anderen de mist in gaan. Helaas denken veel grafici en webdesigners op deze moment aan "easy money". Want op dit punt kan je zonder veel na te denken een logo opleveren of een site live zetten. MAAR, als het logo niet memorabel is, of de website niet geindexeerd wordt in Google, of je webshop niets verkoopt? Ja dan had je je centen evengoed als toiletpapier gebruikt.

Waarom wij NIET voor "easy money" gaan:

De tijd die we uitsparen dankzij onze werkwijze, die spenderen wij aan het perfectioneren van uw logo, de SEO van uw site te verbeteren, er voor te zorgen dat meer mensen daadwerkelijk iets kopen in uw webshop,... Wij willen simpelweg kwaliteit en meerwaarde bieden aan onze klanten. Daarom hebben wij een klantentevredenheid van 100%, dáárom verkoopt uw webshop wél, dáárom scoort uw site in Google, en dáárom kiest u voor <herkenbaar/>

spacer

Persoonlijke
opvolging

Meer dan 12
jaar ervaring

Vaste
prijzen

Ontwerp voor
conversies

Super easy
CMS

Scoren
in Google

Performante
cloud hosting

No
nonsense

 

<herkenbaar/> by Docom.

<herkenbaar/> is een onderdeel van Docom bvba, een online communicatiebureau met meer dan 12 jaar ervaring, expert in smart webdesign, e-mail marketing en branding. Met <herkenbaar/> maken we online ondernemen gemakkelijker voor starters, zelfstandingen en KMO's. Hoe? Met een solide aanpak, vaste prijzen, en no bullsh*t! De ideale start dus, om online te ondernemen.

Ben je toch al klaar om iedere — maar dan ook echt íedere — klant op zijn wenken te bedienen met gepersonaliseerde content in je website of je nieuwsbrieven? Wel... dan heten we je van harte welkom bij Docom.

Contacteer ons
spacer

Meer weten over onze aanpak?

Heb je een concrete vraag?

Vraag je gratis offerte aan