Bereken de prijs voor jouw website

Volg onderstaande stappen en ontvang onmiddellijk je offerte.

VOLGENDE
VOLGENDE


Niet meteen duidelijk welk type website je moet kiezen? Check dan zeker even onze diensten. We leggen je haarfijn uit wat je mag verwachten. Vind je niet wat je zoekt? contacteer ons vrijblijvend voor meer info.
VOLGENDE


De Domeinnaam is het adres van je website. In ons geval is dat bijvoorbeeld "www.herkenbaar.be". Voor de juiste offerte hoeven we voorlopig alleen te weten of u kiest voor een domeinnaam die standaard eindigd op .be of .com bijvoorbeeld, of dat u kiest voor een speciale extensie, zoals .info of .agency. Wij verwachten dat er per website minstens 1 domeinnaam door ons wordt beheerd.
VOLGENDE


Niet zeker wat te kiezen? Dan kan je gewoon starten met het standaard pakket. Wanneer het later nodig is om je hostingpakket uit te breiden, kan dat immers naadloos doorgevoerd worden. Om kwaliteit te garanderen staan we erop dat de hosting van al onze klanten in ons beheer zit.
VOLGENDE


Bij een professionele website horen meestal ook professionele e-mailadressen. denk vb. aan info@jouwdomein.be of voornaam.naam@jouwdomein.be. Voor een correcte offerte weten we graag hoeveel e-mailadressen je nodig hebt.
VOLGENDE


Een huisstijl is de visuele representatie van uw bedrijf. Het bevat de do's en don'ts bij de uitwerking van uw visuele identiteit. Hoe gedetailleerder uw huisstijl is opgesteld, hoe beter al uw (on- en offline) communicatie op elkaar is afgestemd. Hecht u hier veel waarde aan? Dan raden we zeker aan om ervoor te zorgen dat er een weldoordachte huisstijl beschikbaar is.
spacer

Kwanta kosta?

Ontvang onmiddellijk de offerte voor jouw website.

Bereken hier je prijs